Contact

Delftse Molen de Roos
Phoenixstraat 112
2611 AK Delft

De molen is goed bereikbaar per fiets en met het ov (tramlijn 1, halte Prinsenhof). Parkeren is mogelijk in de Prinsenhofgarage (op 1 minuut lopen) en de Phoenixgarage. In de omgeving van de molen is er vooral vergunningparkeren.

groepsrondleidingen: rondleidingen@molenderoos.nl
algemene informatie: info@molenderoos.nl

Meer informatie 

In het jaarverslag van de stichting delen wij met plezier informatie over de activiteiten en de cijfers van de stichting. Lees hier het Jaarverslag 2022

Wilt u de molen steunen?

Molen de Roos wordt in stand gehouden met huuropbrengsten en door de inzet van veel – 57! -vrijwilligers. We zijn daarbij ook afhankelijk van donateurs en van giften. Donaties aan onze molen zijn zeer welkom. Wilt u donateur worden, stuur dan een mail naar info@molenderoos.nl. Een eenmalige gift kan natuurlijk ook. U kunt dan een bedrag overmaken op NL65.INGB.0004.6980.15, ten name van Stichting De Delftse Molen.

Vrienden van de molen gezocht

Molen de Roos zoekt vrienden in Delft en omstreken. We richten ons tot omwonenden, omliggende bedrijven en andere Delftenaren die net als wij belang hechten aan het voortbestaan van de molen. Vriend worden van de molen kan als bedrijf of als privé-persoon.

Meer informatie voor bedrijven: MolendeRoos_Businessclub_5

Meer informatie voor mensen die de molen privé willen steunen: MdR_WordVriend_5 

 

ANBI-gegevens Delftse Molen de Roos

Stichting De Delftse Molen heeft de ANBI-status.
Naam Stichting: Stichting de Delftse Molen
Fiscaalnummer: 8167.33053 
Contactgegevens: Phoenixstraat 111-112, 2611 AK Delft. Telefoon: 015-8871162. Email: bestuur@delftsemolen.nl 
Het bestuur bestaat uit: Voorzitter: Jil Ligterink, Penningmeester: Jaap van Hal, Secretaris: Teunis Steenbeek, Lid: Jan Spruit.

Meer informatie vindt u hier